Vi har en butik!

En blomsterbutik uppbyggd med stor passion

Peter Wright startade trädgårdsföretaget Wright’s damm och trädgård år 2001, efter att ha utbildat sig till trädgårdsanläggare med specialisering på dammar och japanska och engelska trädgårdar. Sandra Wright involverade sig genast och blev mer och mer intresserad av både företaget och trädgårdar allmänhet. Efter att ha utbildat sig på Ingvar Strandhs blomsterskola i Oxie öppnade hon Wright’s Flora i Stehag, som en del av Wright’s damm och trädgård.

Vackra kreationer anpassade efter dina önskemål

I butiken finns mängder av vackra saker, allt från klassiska krukväxter och snittblommor till speciella krukor och andra söta små ting. Sandra brinner för sin butik och skapar fantastiska kreationer till särskilda tillfällen som konfirmationer, studentfester, bröllop, dop och begravningar. Det går också att i förväg beställa särskilda arrangemang efter eget tycke och smak.

Årstiderna har givetvis stor påverkan på utbudet av blommor och försäljning av särskilda sommar-, höst-, vinter- och vårblommor finns. Här finns också kryddor, bambu och gräs samt vattenväxter till försäljning.

Allt för dammar och vattenspel

Den som har en damm eller ett vattenspel i sin trädgård finner i butiken alla nödvändiga tillbehör såsom pumpar, filtersystem, belysning och annat, plus fiskmat till typiska dammfiskar som guldfisk, stör och koiarp. Att Wright’s Flora har utvecklats genom Wright’s damm och trädgård går inte att ta miste på och duon skapar möjligheter som få andra trädgårdsföretag kan erbjuda.

Besök oss!

Butiken är öppen mån-fre kl. 10-18, samt lördagar kl. 10-14 och finns i Stehag i centrala Skåne, ca 50 min från Malmö.